@dorinastoica - imi pare rau, nu am intentie niciodata sa fiu ironica. Nu eu. Si nici nu dispretuiesc de cei din tara.
Am scris numai ce am inteles/aflat pe acest forum. Pana acum n-am stiut astfel de lucruri, nici nu stiam bine ce este un canon.
Daca voi ata ati inteles din randurile si stradaniile mele, ca o tin pe a mea, desi altii imi explica, imi pare rau. Nu stiu cum sa fac altfel.
Exista se pare doua pareri pe aceasta tema, si atat. Nimeni nu cred ca vine aici rautate.
Mi-am spus lucruri din suflet si private ca sa lamuresc niste acuzatii ale voastre.
Ma simt pur si simplu pusa mereu la zid. Numai unii trebuie sa aibe dreptate, restul sunt niste rai si pacatosi.
Nu degeaba am spus ca cei mai fara de pata sunt mai fara suflet.
Voi cei cu mai multa usurinta in credinta si mai fara pacat stiti f.bine sa pedepsiti si condamnati pe altii mai slabi/pacatosi.
De ce pleaca preotii din discutii? Nu stiu, as vrea si eu sa aflu. Tocmai ei care ne-ar putea lumina. Nu e din teama de rani pe cineva. Dar nu mi se pare normal ca la prima vorba sa plece. Sunt slabi.
Sa ne desurcam cu carti. Bine.
La ce mai trebuie profesori, preoti - ne ducem si il gasim in carti pe Dumnezeu.
Ar trebui sa fie si cateheza pentru adulti, dar am mai discutat asta pe alt fir. Nu-i nicaieri si asta e.
@Anita - vorbeam de frica aceea trupeasca de Dumnezeu, poate si de preot.
Si nu-mi trebuie raspunsuri pe plac.
E pacat ce se intampla pe un forum crestin. E bine ca ma faceti pe mine mereu raspunzatoare de tot. Voi sunteti nevinovati.
Ma condamnati pentru tot: ca intreb, ca nu inteleg, ca spun asa, sau asa, ca sunt om, ca am sot, ca vorbesc in gand cu parintii mei morti si le cer ajutorul si lor (@Anca-Miha - roaga-te sa nu-ti dea Dumnezeu si nu mai spune ca sunt alte religii).
Dar le indur daca asa vrea Dumnezeu.
@glykys - da, citim. N-a spus nimeni ca nu citeste in carti. Dar nu putem sa discutam normal pe niste teme?
|