Citat:
Īn prealabil postat de iosif
Un aspect este foarte interesant pentru mine....multi doresc sa traisca in duhul evanghelic, dar n-au citit niciodata vreo evanghelie, stiu doar ceea ce au auzit la biserica, la TV, radio, etc. Putem vorbi asadar de o incultura evanghelica?
|
poate, nu stiu, ma depaseste aceasta intrebare a ta, dar iti voi raspunde tot cu o intrebare: oare ce stia femeia samarineanca despre Hristos, despre evanghelie, cand era la fantana? oare ea care era samarineanca stia de Hristos? nu! dar cand iubirea dumnezeiasca s-a atins de inima ei a recunoscut pe Hristos, cum?? in Duh si adevar. Acea femeie era ca multe femei din ziua de azi, traise cu atatia barbati..era desfranata, si totusi cand Hristos i-a descoperit viata nu s-a rusinat, nu a negat, nu a spus din cauza ta Doamne nu am avut noroc la barbati, ci a intyrebat cum trebuie sa se roage. Ca unii se roaga in templu altii acolo pe deal, dar sa ii spuna El unde sa se roage? deci vezi tu frate iosif cand atinge dragostea dumnezeiasca inima atunci devine atotstiitoare, poate ca e vb si de incultura cum ai spus tu dar ceea ce nu putem face noi face Hristos pentru noi DACA II DESCHIDEM POARTA INIMII. Doamne ajuta:)