View Single Post
Vechi 14.01.2010, 16:12:58
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Oare, vorbesti asa fara directie sa inteleg?
Dar de unde deduci tu ca eu nu iert nimicurile,bineinteles ca le iert dar le taxez si le retez din radacina (cam de prima oara, si asta pentru ca nu vad sensul confruntarii cu nimicuri stupide in mod repetat) nu ai prins ideea, sau te faci ca nu o intelegi?
Nu prea imi sta in fire sa vorbesc cu subinteles, desi (din pacate) mi'ar placea asta.
Pur si simplu, asta gandeam cand am scris. Vazusem filmul "Tarul" si imi era proaspata in minte problema inselarii.

Interesant ce zici tu: "Nu vad sensul confruntarii cu nimicuri stupide in mod repetat."

Pai nici nu ai cum sa vezi momentan.
"Ochi aveti, dar nu vedeti!", spunea un parinte.

Pilda auzita mai demult
Un batran intra in rau si se spala. Cand iese, un om batjocoritor de pe mal il scuipa. Batranul intra din nou, se spala, iese.. este cuipat. Iar intra, iar se spala, iar iese... iar este scuipat. Si tot asa. In cele din urma, rabdarea si linistea batranului a atins inima celui ce il scuipa batjocoritor. Acesta din urma i'a cerut iertare batranului si a ramas langa el, ca ucenic.

Vezi ce face rabdarea sustinuta a "nimicurilor" din partea aceluiasi om ?!

Cand rabzi nimicuri, pentru mai multa vreme, Domnul faca in asa fel incat sa castigi inima celui de langa tine.
Cand intri in polemici si cafteli, iti bati joc de viata, de tine insuti, cat si de cel mai neputincios decat tine.

Reply With Quote