View Single Post
Vechi 14.01.2010, 17:20:24
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
@Andrusca: spui ca iubirea nu trece peste adulter.
Ba trece.
Cu siguranta se poate trece, insa faceam referire mai mult la limitele pe care le are fiecare om in parte, astfel unii se pot desparti din cauza unui lucru banal in opinia celorlalti...dar cu toate acestea este ceva peste care ei nu pot trece pur si simplu, iar altii din cauza violentei domestice sa zicem. Insa ceea ce voiam eu sa subliniez este faptul ca barbatii au tendinta de a minimiza motivele invocate de femei cateodata, si enumarand in gand ce au facut ei in n ani de casnicie: adus bani acasa, jucat cu copiii, dus la scoala dimineata...etc, sunt de ajuns si nu manifesta o reala dorinta de a-si intelege sotia nemultumita ( atunci cand femeia incearca sa discute bineinteles).

Ceva de genul am vrut sa exprim...ca nu trebuie sa isi spuna ei ca au fost soti si tati de nota 10, pentru ca nu e de ajuns, trebuie sa vada ce a impins-o de fapt pe sotie sa ajunga sa isi doreasca divortul de ei, asta e cel mai important lucru de facut.

Ceea ce spun nu se adreseaza lui Eduard, pentru numai el stie cel mai bine ce a condus la aceasta situatie, ci celorlati useri barbati, care dau cu usurinta sfaturi de genul " Pai vad ca tie iti pasa mai mult de copil, decat ei...ia-i totul sa vada cum e!' ca si cum asta ar fi solutia...constrangerile de acest gen, cand poate femeia are si ea motivele ei plauzibile si poate ca nici nu inseala de fapt...zic si eu!
Reply With Quote