View Single Post
Vechi 14.01.2010, 17:29:22
antiqu's Avatar
antiqu antiqu is offline
Member

Data înregistrării: 16.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=orthodoxia.i.thanatos;200453]Ogoranu a fost condamnat la moarte in 1951, in 1976 a fost prins si anchetat (batut, torturat) de Securitate vreme de 6 luni. Dupa 1989, dupa propria-i declaratie, s-a dedicat "datoriei de a marturisi despre raul comunist".

Sa-ti fie rusine pentru porcariile pe care le-ai scris! Ti-ai invatat bine lectiile de la inaintasii tai, securistii si militienii, cei care au iesit in 1990 civili in strada ca sa strige "Fara violenta!" ca sa poata sa-si faca facutele, ei si copiii lor.

In primul rand nu ai nici un motiv sa ma jgnesti, iar ceea ce am postat e o parere personala. Nu cred ca ai citit cartile scrise de Gavrila Ogoranu in care spune clar ca a fost anchetat, nu a fost batut nicidecum torturat, dar au incercat sa-l iradieze.
In ceea ce priveste faptul ca sunt politist, sa-ti aduci aminte de asta cand esti batut sau talharit in plina strada sau chiar la tine in casa si suni disperat la 112 pentru ca niste "militieni si securisti" sa-ti scoata moaca din pumnii smecherilor