Echilibru ...
Mi se pare mie ca iti doresti un stil de viata mai linistit, mai traditionalist decat se poate duce acolo unde traiti voi...
Asa cum au scrsi si altii, etse foarte bine sa citesti Scriptura, dar ai grija la pericolul atot-suficentei si al exagerarii.
Ma gandesc eu ca ar trebui sa stai mai mult de vorba cu ea si ii lasi posibilitatea propriilor alegeri si propriilor decizii? Asa mi se pare...
Poate esti cam posesiv? Poate ar trebui sa aveti activitati comune FARA restul memebrilor pe care ii numesti FAMILIE? Sa nu uitam ca, din punct de vedere crestin familie inseamna sot si sotie, plus copii (pana la un punct, apoi, fara copii. Parintii sunt cei pe care trebuie sa-i respectam, sa-i ajutam, dar nu cei care trebuie sa ne insoteasca permanent.
Se poate ca ea sa fi spus in tota viata voastra de cuplu ca nu se simte confortabil cu atata noian de familie in jur, iar tu sa nu o fi ascultat?
Discuta astfel de lucruri cu ea.
Daca tie iti fac placere unele lucruri nu inseamna ca tuturor TREBUIE sa le faca placere aceleasi lucruri.
Iar daca o iubesti, te rogi la Dumnezeu, iar cu ea vorbesti. Si, atentie: ASCULTI!
Ascut-o cu atentie si poate vei afla...
SI ai grija, ca vorbele "Ceea ce Dumnezeu a unit nimeni sa nu dezlege!" se refer[ al ruptura pe care o aducem noi .. In acest context, divortul nu este ruptura, ci este confirmarea rupturii care exista prin actiunile continue ale celor doi implicati ...
Nadejedea mea este Tatl, scaparea mea este Fiul, acoperamantul meu este Duhul Sfant!
Maria
|