View Single Post
Vechi 14.01.2010, 19:52:55
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

@Noesisaa - Multumesc

@GeorgeS - Dumneavoastra sa ne iertati parinte. Nu dumneavoastra ati gresit. Noi suntem nestiutori si derutati si cautam si bajbaim si vrem sa fim si oameni (cu familie si viata de om), dar si sa-i fim pe plac lui Dumnezeu si asta este f.greu.

@Zaharia2009 - zici ca esti teolog. De smerenie ai auzit? Uite ai model de la parintele GeorgeS. Asa cum scrie dansul se numeste smerenie.
Este preot dar nu se da mare cu asta.

GeoNekatrios cred ca este f.bun la studiu si f.credincios. Este tanar si mai are de invatat, dar va fi preot bun. Este f.sufletist si profund in ale religiei. Va invata si altele. Lasa-l tu in pace.

N-am sa te judec, nu-mi sta in fire, dar incearca sa mai cobori pe pamant.
Nu e chiar asa cum gandesti si crezi tu. Si preotii au niste reguli si obligatii si trebuie sa respecte oamenii ca om in rpimul rand si mai apoi ca preot. Nu-s de capul lor. Si cu tot harul primit, nu sunt nici sfinti si nici infailibili.
Respectul trebuie sa fie reciproc. Si Iisus Hristos era smerit si respecta oamenii. Asa ca ai grija ce scrii.

@ee-she - partial ai dreptate. Ar fi bine sa aibe loc un nou sinod mare sa se mai lamureasca si actualizeze unele lucruri. Totusi traim alte vremuri si inca f.grele si avem nevoie sa ne apropiem de biserica si sa nu indepartam (sau sa fim alungati si indepartati).

@anna21 - nu vreau sa mai intru in discutii contradictorii aici. Fiecare cu parerile lui si trebuie respectate toate.
Traim crestineste dupa puterile noastre.
Am stii voia lui Dumnezeu daca am avea de unde s-o aflam, dar suntem departe: in carti fiilozofii, la scoala sa ni fie religie, la biserica adultii sa n-aibe catehism (sunt generatiile de pana acum care n-au avut nici un acces), preotii fug si n-au timp de noi, etc.
Si venim aici ca sa mai aflam ceva, mai ales lucruri practice, dar...

Last edited by sophia; 14.01.2010 at 20:00:31.
Reply With Quote