Citat:
În prealabil postat de OmuBun
= Vreti un exemplu? Am o familie de prieteni care NICIODATA nu voiau sa mearga la biserica, desi locuiesc la doi pasi de biserica la care merg eu, care locuiesc la capatul celalalt al orasului. Lenevesc duminicile in pat pana catre pranz, iar daca ies un pic pe-afara pot asculta Sf. Liturghie la difuzoarele bisericii. Acum, dupa vizionarea emisiunii lui Oreste (nu pentru ca le-am spus eu, ci fiindca au ramas ei pe acel program) au venit la mine si mi-au marturisit dintr-o data ca vor sa vina si ei la biserica si ca de duminica ce vine sa mergem la cat mai multe manastiri! Si inca o data spun: Dumnezeu lucreaza dupa cum stie El, nu dupa cum inteleg unii dogmele crestine!
|
orice experienta extrasenzoriala sau "paranormala" ne face sa ne intrebam daca viata asta pamanteasca e tot ce avem? asta nu inseamna ca orice "minune" este de la Dumnezeu. concluzia ca exita ceva peste ce vedem, este primul pas. Sa ne rugam ca oamenii aceia de care ne-ai povestit sa mearga spre Hristos, sa faca cat mai multi "pasi". :) Doamne ajuta!