View Single Post
Vechi 15.01.2010, 00:07:46
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
ca in general esti un ortodox relaxat ,,bazat" , ba chiar era de prevazut si nu ma mira in continuare sa fi fost sau sa fi ''curtata" de oculta antiortodoxa ,dupa calea cultural-instructiva pe care ai urmat-o si modul propriu de a vedea lumea si raportul ei cu D.zeu.
M-ai lasat cu gura cascata.. si mie mi-a dat azi prin gand ca o plateste cineva sa faca propaganda ecumenismului (cand am vazut o postare adresata lui andrei im).. dar asa, mai mult ca o ironie.

Scuze, Fani, nu trebuie sa te simti jignita. Am si eu amic mason (culmea, din familie de preoti), au un dar aparte de a vorbi.. schopenhauer are o carte mai putin cunoscuta: arta de a avea intotdeauna dreptate. Parca ti-ar fi fost manual.. Iti spun cu prietenie, nu ca sa te supar.

pt. noesissa.. da exista masonerie pt femei, dar cred ca e mai mult un club social.
Dar nici nu este nevoie neaparat de asa ceva, orgoliul unei femei nu are nevoie decat de doua complimente.. Daca sustinerea activa a unei anumite pozitii ii da iluzia unei superioritati morale/intelectuale, daca se va considera femeia moderna a timpului ei etc.. va pedala singura intr-o anumita directie chiar fara recompensele oferite de o organizatie.
Reply With Quote