View Single Post
Vechi 15.01.2010, 13:33:28
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Zaharia, nu imi dau seama de ce te simti asa de amenintat de mine, sau de ce stilul meu de a scrie un argument ti se pare atata de aiurea sau care e problema ta, dar de data asta nu esti nici macar amuzant. Nu iti place, ignora-ma, lumea e diversa in gandire si in fel de a se exprima, asa ca am dreptul sa scriu cum vreau, fara a mi se spune ca fie sunt prea tanara, sau "ca nu mi se ingaduie orice," si mai ales fara sa fiu amenintata in vreun fel -- si pana la urma, daca intr-adevar continui sa scriu cum am scris, si de fapt asta e stilul meu, ce ai sa imi faci? Ma iei de urechi? Virtual? :D Hahaha.

Inteleg ce vrei sa spui in general, nu, nu sunt nici pe departe retardata cum sugerezi, si adevarul este ca mai niciodata nu sunt de acord cu ce scrii, si da, te mai si ironizez. Si care-i problema? Esti facut din aur cu platina si te zgarii? Si da, poate am un stil mai rebel cateodata, si da, poate ar trebui sa dau dovata de mai multa conciliaritate...Dar de aici si pana a ma lua de copil de cinci ani care trebuie sa se duca sa doarma de amiaza, e cale lunga.

Initial nu vroiam sa raspund nimic la atacul tau la persoana, dar pana la urma de ce sa iti dau satisfactia ca m-ai facut praf?
Reply With Quote