View Single Post
Vechi 15.01.2010, 14:28:11
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
..., jertfa zilnica a ortodoxului versus confortul caldicel si traiul umanist ''binemeritat", ... Tot ca rezultat al evolutiei culturale proprii ai trecut de la specificul romanesc ortodox la cosmopolitism adica la ecumenismul putrid si cariat din nastere dar nadajdios in pulverizarea ortodoxiei traditionale, ba chiar esti realmente convisa de ,,binefacerile" acestuia ca si de ,,binefacerile" altor curente oculte (clar dovedit oculte)precum umanismul anarhist, feminismul ucigator de porunci dumnezeiesti, utilitarismul deturnant de scop sacru al bisericii s.a.m.d.
Am lasat ca citat ce mi s-a parut cel mai abverant din mesajul tau. Cum ca eu as promova aceste idei. Chiar, no comment!

Zaharia, de ce insisti mereu sa devii personal? Nu am observat ca acest topic sa poarte titlul 'despre ereziile lui Fani71'. De unde aceasta tendinta de a ne categorisi pe toti si de a ne da note?

Dar nu esti consecvent, daca acum eu o sa spun o vorba mai frumoasa, mai concilianta ca de obicei, iar o sa spui ca eu am o anumita eleganta si ca poate de fapt vrem sa spunem acelasi lucru in mod diferit, cum ai spus de cateva ori. Ei, uite, daca e vorba sa devenim personali, 'asta nu-mi place la tine': ca impotmolesti discutiile cu personalisme pozitive (ca as fi eleganta) sau negative (ca as fi de fapt platita de masoni).

In ceea ce ii priveste pe altii, eu nu vad de ce o tot acuzi pe Noesisaa ca ar fi Sophia. Daca esti atat de citit, cum banuiesc ca esti, ar trebui sa isi dai seama ca stilurile lor sunt complect diferite. Nici nu ar fi nevoie sa semneze si iti poti da seama cine a scris. Si de multe ori nu au fost de acord.