View Single Post
Vechi 15.01.2010, 15:01:07
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Am lasat ca citat ce mi s-a parut cel mai abverant din mesajul tau. Cum ca eu as promova aceste idei. Chiar, no comment!

Zaharia, de ce insisti mereu sa devii personal? Nu am observat ca acest topic sa poarte titlul 'despre ereziile lui Fani71'. De unde aceasta tendinta de a ne categorisi pe toti si de a ne da note?

Dar nu esti consecvent, daca acum eu o sa spun o vorba mai frumoasa, mai concilianta ca de obicei, iar o sa spui ca eu am o anumita eleganta si ca poate de fapt vrem sa spunem acelasi lucru in mod diferit, cum ai spus de cateva ori. Ei, uite, daca e vorba sa devenim personali, 'asta nu-mi place la tine': ca impotmolesti discutiile cu personalisme pozitive (ca as fi eleganta) sau negative (ca as fi de fapt platita de masoni).

In ceea ce ii priveste pe altii, eu nu vad de ce o tot acuzi pe Noesisaa ca ar fi Sophia. Daca esti atat de citit, cum banuiesc ca esti, ar trebui sa isi dai seama ca stilurile lor sunt complect diferite. Nici nu ar fi nevoie sa semneze si iti poti da seama cine a scris. Si de multe ori nu au fost de acord.
Ma asteptam la mai mult de la tine ...m-ai lasat in desnadejde !
1. Nu glumesc si nu fac conversatie de bunaplacere, vorbesc cit pot de serios, daca intelegi sau nu asta deja nu mai tine de mine ! Deci, de la erezie , d-na profesoara, si pina la afirmatiile tale este drum lung ! De ce voiesti sa dramatizezi ! Eu textual nu te-am facut eretica si nici mascat . Se cheama altfel atitudinea ta ! Erezia stim sigur ce este ! Sau nu mai stim nici asta ?
2. Infara de tine unde am comentat atitudinea teologic-duhovniceasca ce categorisiri am mai facut ? Cred ca sti ce inseamna a categorisi ?
3. De ce te pasioneaza pe tine grija Noesissei si Sophiei cind discutia este intre noi? De ce duci tu grija altuia vis-a-vis de mine? Care este politetea in cazul acesta ? Eleganta, mi-am dat seama ca nu ai inteles pt. ce te fac dar pt. ca nu vrei este in regula; de acum pt. mine nu mai ai calitatea aceasta . Gata, fara suparare !
4. Nu mai spune vorbe frumoase, fi tu insuti, arata ...ce poti si apoi 'om vedea cum te mai categorisesc. Cum sa te categorisesc altfel decit cum ma lasi sa te vad !
5. Cele doua userite amintite se dosebesc in intensitate pt. acelesi ,,calitati" dar si prin alte aspecte .Sunt diferite de la un punct sau se aseamana bine pina la un punct.
6. Faci doua greseli intentionate , pt. care astept scuze, aproape caracteristic :
- cind am vorbit de oculta nu am precizat altceva nimic , precizarile fortate iti apartin. Indica-mi precis unde am nominalizat oculta !!! Oculta este extrem de bogata in organizatii .
- arata-mi precis unde am spus eu ca esti platita de masoni. Este o nebunie a ta si pusa pe buzele mele cu ...nesimtire. Te supara, dar sa ai grija ce vorbesti si mai ales indica unde am spus eu asa ceva. Daca constati ca nu am spus te rog sa faci bine si sa-ti ceri scuze... din politete pt. ca eleganta gata, nu mai exista !
Reply With Quote