View Single Post
Vechi 15.01.2010, 16:15:12
emanouela emanouela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Au murit din cauza starii critice si a celorlalte afectiuni pe care le aveau acei oameni nu din cauza vaccinului.Chiar daca nu faceau vaccinul tot mureau,si nu din cauza ca nu au facut vaccinul ci din cauza starii critice.E cea mai mare gogoasa pe care am auzit-o ,ca a murit in urma vaccinului.S-a nimerit sa faca si vaccinul.Daca eu am cancer si racesc de pneumonie ,mi se da tratament ,si dupa mor(Doamne fereste)asta nu inseamna ca am murit din cauza tratamentului pentru pneumonie.Doamne ajuta si nu mai credeti in teoriile conspiratiei si zvonurile oamenilor neinformati cum trebuie.
acu na....asa cu logica mea ilogica deci...daca ai afectiuni si nu faci vaccinul si doamne fereste te loveste gripa porcina...mori, asta e una , a doua....daca nu ai afectiuni si faci gripa porcina si faci tratament, scapi...a treia...daca ai afectiuni si faci vaccin e posibil sa mori....a patra...esti sanatos, faci vaccin si e posibil sa cazi la pat.....si mai e si asta.....lumea vuieste de inutilitatea, prticolul si altea alea pe care le implica vaccinarea plus ca sunt 1000000000000000000000000 semne de intrebare legate de acest vaccin....deci avand aceste 4 posibilitati.....care e de ales????
Reply With Quote