View Single Post
Vechi 15.01.2010, 18:35:44
Marius22 Marius22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Cam asa gindesc tinerii la 22 de ani. Sa-ti dea tie Dumnezeu sa nu treci prin ce trec femeile care-si doresc un copil si nu AU CU CINE, ..numai la animale de companie nu se gindesc. E trist ca gindesti asa de superficial
Nu neg, gandesc superficial, dar, in probleme de familie, o femeie care ia o astfel de decizie, plecand de la contextul prezentat mai sus, gandeste/ simte si mai superficial.

Familia, asa cum este ea lasata de Dumnezeu, se intemeiaza pe dragoste si responsabilitate.

Nu ne obliga nimeni sa ne intemeiem o familie daca nu am gasit persoana potrivita, daca NU AVEM CU CINE! Sau poate barbatii nu au cu cine. Poate ea trebuie sa se schimbe. Daca e asa. Sa recunoasca si sa isi asume situatia de fata.

Nici copii nu trebuie sa avem cu orice pret. Ei nu se fac de dragul de a-i face si nici pentru a-ti implini un capriciu.

Prin mila lui Dumnezeu, nu stiu ce inseamna sa cresc fara unul din parinti. Dar cunosc astfel de persoane si nu le-a fost deloc usor sa razbeasca in viata. Cu atat mai mult, cred ca mai trist este sa nu ajungi sa-ti cunosti vreodata tatal natural. Sa se puna in situatia copilului.

Last edited by Marius22; 16.01.2010 at 21:18:17.
Reply With Quote