View Single Post
Vechi 15.01.2010, 21:27:40
bodyandsoul's Avatar
bodyandsoul bodyandsoul is offline
Member

Data înregistrării: 31.12.2009
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
- Și tu crezi în viața de după naștere?

- Desigur. După naștere trebuie să urmeze ceva. Probabil că ne aflăm aici tocmai pentru a ne pregăti pentru ceea ce urmează.

- Ce prostie! După naștere nu urmează nimic. Și, de altfel, cum ar putea să arate?

- Nu știu exact, dar desigur că va fi mai multă lumină decât aici. Poate că vom umbla pe propriile picioare și vom mânca cu propria gură.

- Ce tâmpenie! Nu se poate să umbli. Iar ca să mănânci cu gura, chiar că ar fi de râs! Doar noi mâncăm prin cordonul ombilical. Însă ia să îți spun eu ceva: putem exclude viața de după naștere, pentru că deja acum e prea scurt cordonul ombilical.

- Ba da, ba da, cu siguranță va fi ceva. Însă, probabil, ceva mai altfel decât ne-am obișnuit aici.

- Păi de acolo nu s-a întors nimeni. Odată cu nașterea, viața se termină, pur și simplu. De altfel, viața nu este altceva decât o permanentă înghesuială, în întuneric.

- Eu nu știu exact, cum va fi, dacă ne vom naște, dar desigur că o vom găsi pe MAMA, iar ea va avea grijă de noi.

- Pe mama? Tu crezi în mamă? Și după tine, unde ar putea ea să fie?

- Păi oriunde, în jurul nostru. Doar trăim în ea și prin ea. Fără ea, nu am fi deloc.

- Eu nu cred asta! Eu nu am văzut nicicând, nici un fel de mamă, așa că e evident că nu există.

- Dar, uneori, când suntem în liniște, o auzim cum cântă, simțim cum mângaie lumea din jurul nostru.
Știi… eu cred că viața adevărată ne așteaptă abia de acum încolo!
Sa luam aminte!