Citat:
Īn prealabil postat de Fani71
Intr-adevar, si am spus de cateva ori ca eu nu va incit pe cei care tineti traditia romaneasca sa faceti revolutie si sa va impartasiti impotriva sfaturilor duhovnicilor vostri. Eu am vrut numai sa va arat ca exista si alte traditii si ca ele sunt intemeiate, exista argumente trainice pentru ele.
|
Nu ne inciti, dar o faci...
Draga Fani, e cazul sa recunosti ca ai fost cat se poate de categorica si insistenta cu privire la impartasania deasa, la sfintii, care sunt supusi greselii si la casatoria dintre ortodox si eterodox, ca sa nu mai pomenesc si de ecumenism; asta, ca sa dau cateva exemple.
Indiferent cate argumente s-au adus, sau oricat s-a mentionat optiunea fiecaruia in functie de duhovnic, ai continuat incercarea ta de a ne convinge altfel. Ai recunoscut pe loc ca ai gresit in unele cazuri, ca apoi sa continui pe aceeasi idee ca mai-nainte.
Poate ca iei aceste dialoguri drept niste dueluri verbale, din care trebuie sa iesi invingatoare; poate toti facem acest lucru. Chiar daca purtam un dialog, sa nu uitam ca aceste cuvinte pot avea influenta asupra unora si altora, cu sau fara voia noastra. De aceea trebuie sa acceptam si alta opinie, ca fiind a celuilalt, dar nu suntem obligati sa ne schimbam in functie de ea.