Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca
De multe ori, ceea ce din ograda noastra se vede ca fiind handicap, de cealalta parte este, de fapt, un mare avantaj!
Am un exemplu pe cineva foarte apropiat de mine.Viata a vrut ca ea sa divorteze la scurt timp dupa nasterea baiatului(divortul a fost de comun acord)... asadar, si-a crescut singura copilul, precum era de asteptat, a intampinat si greutati, dar cu toate astea i-a dat o educatie de exceptie.Acum, cand si el la randul lui este tata a 2 superbi copilasi si are o casnicie model, mama lui imi spune cu mana pe inima ca, sansa lui de a se forma atat de frumos, ca barbat ca tata, a fost cu siguranta faptul ca nu a trebuit sa creasca sub influenta naravurilor si caracterului urat al tatalui biologic.Mama e sigura de faptul ca baiatul ei ar fi fost cu totul un alt om... si nu unul bun, desigur.
|
Sunt si exceptii deacord. E adevarat ca sunt cazuri in care copii pot creste frumos, fara tata, mai ales daca acesta are inclinatii violente, sau pur si simplu parintii nu se inteleg etc.
Insa aici e vorba de o femeie singura, care isi doreste cu orice pret sa conceapa un copil, si asta dintr-o relatie pasagera, sau inseminare artificiala poate si care elimina din start un eventual tata. Mie mi se pare ca se foloseste de ''specia'' masculina doar pt. a procrea.