View Single Post
Vechi 16.01.2010, 12:42:34
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

@Mihaelmir - observ ca la tine totul se invarte in jurul banilor si a lucrurilor.
Ai stat vreodata de vorba cu ei (copil si tata) pe alte teme, ai incercat sa intelegi ce sentimente au (inclusiv unul fata de celalalt)? Ce necesitati sufletesti?
Iti spun eu ca un copil are nevoie si de tata (si de mama), si nu numai pentru bani. Barbatul/Tatal nu exista intr-o familie numai pentru a aduce bani.
Cred ca multe femei (poate si tu) darama barbatii. Si ei au suflet.
Ce l-a schimbat dupa venirea copilului? Pai cred ca greseala pe care o fac f.multe femei: cand apare copilul, cel putin in prima perioada, sotul nu mai exista. Toata atentia spre copil. Si apare o gelozie si o trauma pe mult timp la barbati.
Excat ca si la fratele mai mare (barbatii sunt si copii): fratele mai mare are traume cand vine cel mic, se simte neglijat, abandonat, ne-iubit. Aici trebuie avut grija.
Un copil nu este chiar totul pentru mama si nici invers. Mai este si sotul, respectiv tatal.

Si inca odata (of daca as putea scrie mare si cu rosu peste tot intrenetul sa afle odata toata lumea!):
Adoptia este grea, delicata si scumpa ca bani. Nu exista destui copii adoptabili in lume, fata de numarul cerintelor, legislatiile si birocratia blocheaza si ele. Este f.delicat sa adopti si sa cresti un copil strain care intr-o zi iti spune: "Stii ceva, nu esti mama/tatal meu, n-ai nici un drept!Pa, ma duc sa caut parintii mei biologici". Nu mai spun ca vin cu traume si boli de obicei si cu o zestre genetica problematica si cam ne-cunoscuta.
Unii reusesc sa treaca usor peste toate astea. Dar nu toti
.
Reply With Quote