View Single Post
Vechi 16.01.2010, 12:57:54
adelin's Avatar
adelin adelin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Cei care se ocupa cu dosarele de securitate cred ca sunt mana in mana cu oamenii politici, dintre fostii securisti si agenti, acum unii fiind episcopi. CNSAS-ul nu-si face deloc cum trebuie treaba. Ma intreb oare: ce crime ar fi facut Bartolomeu Anania si cate pacate are Ion Iliescu? De ce nu se scot dosarele celor mai tineri si care inca mai au de mers? Bartolomeu Anania este un batranel destul de departe de lumea noastra, cu toate acestea, este cel mai puternic om din BOR. Fost legionar, din cate am inteles, cum majoritatea marilor duhovnici si marturisitori din Romania au fost din grupul ligionarilor care au urmarit scopul pastrarii credintei si apararii demnitatii Romaniei.
Acum, sa fim seriosi... Bartolomeu Anania nu mai poate face nimic. Nici puscarie daca i se da, nu are cum sa o mai faca, pentru ca, din cate imi amintesc, la varsta asta nu mai ai cum sa faci puscarie. Deci, asta si este scopul mafiei din fruntea tarii romanesti, care scot la iveala cazurile in care nu se mai poate face nimnic. De exemplu, de ce nu se scot dosarele prin care sa se adevereasca de ce Patriarhul avea libertate pe vremea comunismului de a face studii in strainatate??? Cum si-a castigat aceasta libertate? Ce a primit in schimb? (evident... episcop in scurt timp..)
Daca justitia Romana se impiedica de Bartolomeu Anania, inseamna ca bine merge treaba in Romania
Reply With Quote