AteulCelRau
1. Care credeti ca e mai rau Hitler sau Stalin?
Care e mai mare -1 sau -2 ?
2. Ce parere aveti despre strategia de control a populatiei prin "circ si paine"?
Se profita de deceptia oamenilor,de lipsa de orizont,pentru a li se da un orizont minimal.
3. Ce parere aveti despre zodiac, dar cel chinezesc?
Un set de consideratii generale,care se potrivesc la 10% dar nu se potrivesc la 90%
4. Ce parere aveti despre icoanele care plang si in general locurile cu desemnate ca sfinte si tamaduitoare in religia crestin ortodoxa.
In general eu cred ca sunt minuni reale
5. Ce credeti, comunismul e o ideologie atee sau o religie?
Toate ideologiile,ori cat s-au vrut de originale,nu au putut fi decat palide imitatoare le crestinismului
6. Voi sunteti credinciosi de tipul, credinta ma ajuta in viata reala si de asta traiesc mai bine daca sunt credincios sau sunteti de genul, in viata asta nu ma ajuta cu nimic credinta dar dupa ma duc sigur in rai?
Pai ambele,ajuta si in viata actuala,dar mai ales dupa.
7. Dumnezeu aude mai bine rugaciunile copiilor, fiind nepacatosi si fara ispite?
Fiti intelepti ca serpi,si nevinovati ca porumbeii
8. Ce procent din populatie estimati ca se duce in iad? face-ti o cuantificare daca e posibil.
Intre 10 si 90%
9. Daca Dumnezeu azi ar fi exact ca cel din vechiul testament l-ati mai iubi?
Da . Pentru ca multi can zic Dumnezeu,de fapt se refera la Cel din Vechiul Testament,misterios si ascuns.Ei uita da aratarea lui Dumnezeu,fata catre fata,prin Hristos
10. Credeti ca tarile crestine au avantaj fata de cele necrestine?
Cred in "visul american" :)
11. Ce parere aveti despre genocid?
E nimica,fata de ce va fii la sfarsitul lumii
12. Daca azi Mitropolitul tarii ar cere uciderea a toti tiganii pentru ca asa ia ordonat Dumnezu, ati fi deacord?
Nu,pentru ca Mitropoitul tarii este slujbas al dragostei,si nu al celor se cred dumnezei pe pamant
13. Ce-i care nu stiu de crestinism, si n-au cum se afle se duc si ei in rai? Daca da atunci un crestin mai pacatos se duce in iad?
Grea intrebare .Cei care nu stiu se duc in rai prin fapte bune. Si bineinteles ca crestinii pacatosi se duc in iad.Mai rau e de c ei care stiu si nu fac,decat de cei care nu stiu.
14. Daca un copil moare fara a fi botezat, merita sa se duca in iad?
Grea intrebare.Nu stiu
15. Voi cati bani dati pe luna la biserica?
Putini,dar daca as avea as da
16. Ati fi deacord cu interzicerea homosexualitatii prin lege?
Nu.Una e legea pamanteasca,slaba si lipsita de eficienta,si alta e legea eterna. De ajuns ca ii va judeca Dumnezeu,ca sa ii mai batem si noi
17. Dar a tigarilor si alcoolului?
Nu pt ca as scoate-o pe nevasta mea in afara legii
18. Daca biserica ar forma un partid care sa o reprezinte, ati vota pentru acest partid?
As vota.Pentru ca macar ar fi format din oameni in care as avea incredere,care vor binele aproapelui .Dar nu asta e scopul Bisericii,ci carmuirea spre viata vesnica
19. Ce parere aveti despre media de orice fel, carti, filme, jocuri video care prezinta o lume fictiva cu alti zei si filosofii decat cea crestina?
Media propune in mod egal zei din tot spectrul.Este o reprezentanta fidela si mandra a ratiunii libere
20. Ati fi deacord cu instaurarea unei legi anti-blasfemie, adica unde sa nu poti critica o religie in nici un fel, cum e acuma in Irlanda?
Legile pamantesti sunt slabe si fara putere,e simpla propaganda.Nu de legi ducem lipsa ,ci de judecatori drepti
21. O Intrebare in plus. Daca cineva(ipotetic vorbind) v-ar oferi dovezi indubitabile ca toate religiile din lume sunt false si ca nu exista zei, ati deveni atei?
Da.Caci eu insumi am cautat aceste dovezi,dar nu le am gasit...Dimpotriva,am gasit dovezi tot mai multe,ca exista o religie,si numai una,care e un miracol vazut.
[/quote]
|