View Single Post
Vechi 16.01.2010, 15:44:00
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
@Cristiboss - unii au patima judecatului si criticatului (cam ca tine asa). Ce propui sa faca omul? E obosit. Ar fi o solutie sa propunem program de lucru mai lejer, ca sa putem dormi si in timpul saptamanii suficient si sa avem timp mai mult si atunci vor veni oamenii si la Liturghie duminica cu noaptea-n cap, si o sa citeasca si o sa faca multe. Vorbesc f.serios.
Am auzit pe multi spunand: "numai duminica mai apuc sa dorm mai mult", sau
"numai duminica ajung sa mai fiu cu familia si sa mancam impreuna si nici atunci...?)" Stiu, la manastire este altfel...

Revenind la subiect:
As vrea sa intreb despre virtuti. Aproape ca nu se vorbeste despre rele. Se mai pun? Mai conteaza undeva?
Mai este mangiat crestinul pentru virtuti si fapte bune, sa stie ca face bine? Sau se pun numai pacatele cu pedeapsa lor.
La spovedanie, nu se pun, ar echilibra pacatele.
Si daca s-ar pune am putea si sa mergem sa ne spovedim stiind ca am facut ceva bun si meritam.
Parca numai cearta mereu, pedeapsa si critica ne descurajeaza. Eu asa simt.
Apai tu "sofia" , toate le vezi cu josul in sus , gasesti justificare la toate ineptiile si rartacirile tale , toata lumea o duce bine si tu oduci rau , postirea nu-i vezi rostul , Sfanta impartasanie o vezi ca un simplu spectacol , relatile trupesti te obsedeaza intruna , toata lumea e pe dos , esti o neanteleasa si te autovictimizezi intruna ! Vorba lui Zaharia , pana la urma cine esti , caci din pagina ta reiese ca esti o ( barat ).