Citat:
În prealabil postat de iustin10
Nu stiu exact,pentru ca nu cunosc adventismul decat din postarile de pe aici.
|
Păi vezi frate cum putem să ne amăgim în necunoștință de cauză? Am mai spus-o și mai repet, cine vrea să cunoască doctrina adventiștilor să se documenteze direct de la sursă. Există saituri oficiale AZȘ. Saiturile de defăimare ale adventiștilor și opiniile personale ale celor necunoscători nu sunt demne de încredere.
Citat:
În prealabil postat de iustin10
Dar de multe ori unii frati ortodoxi te acuzau ca adventistii au pareri mult mai radicale si mai diferite de ortodoxie,iar tu vorbeai aproape ca un ortodox.De ex Crezul, ati reusit sa ajungeti pe la punctu 3 sau 4 ,fara sa gasiti vreo deosebire. Simpatizezi in mod sppecial Ortodoxia ? Gasesti ca are anumite valori?
|
Părerile "radicale" sunt doar acolo unde ortodoxia s-a depărtat de învățătura Scripturii, în rest sunt de acord cu tot ce învață ortodoxia. Și nu e doar o opinie personală. Discutați cu orice adventist pe tema crezului ortodox și veți vedea că are aceeași opinie. Nu s-a ajuns mai departe cu analiza punctelor din crez că nu s-a dorit (nu știu de ce, sau poate știu...).
Simpatizez cu orice creștin din orice denominațiune ar fi și găsesc valori reale în orice biserică creștină. Desigur, încerc să decantez tot ce nu corespunde învățăturii biblice în acea biserică, poate nu reușesc de fiecare dată. Recunosc că aș putea avea și prejudecăți, Îl rog pe Domnul să mă ajute să mă debarasez de ele.