Citat:
În prealabil postat de andrei25
Esti un viclean, pentru ca de fapt incerci sa vezi poate pacalesti niste ortodocsi, ca sa-i rupi de Biserica Ortodoxa si sa-i duci la adventisti. De ce spun asta? Se vede clar din postarile tale de pana acum, nu numai de pe acest topic, ci de pe toate topicurile. Asta incerci sa faci. Esti lup imbracat in piele de oaie. Ti-am mai spus, daca ai vrea cu adevarat sa intelegi ortodoxia, Dumnezeu ti-ar lumina mintea, dar tu nu vrei asta, vrei doar s-o contrazici, si sa rupi oameni din Biserica Ortodoxa si sa-i duci la adventisti, si implicit in iad. Sa stii ca tot ce am spus, nu am spus cu rautate. Doamne ajuta!
|
Încerc să te cred că nu o faci din răutate. Probabil dintr-o grea prejudecată, doar prejudecata te poate face să mă consideri "un viclean" fără a mă cunoaște ca om. Dacă tot ceea ce spun aș face în numele unei secte suspecte, ai putea să te exprimi astfel, dar o fac în numele credinței "
date sfinților odată pentru totdeauna" (Iuda 1,3), chiar așa cum au primit-o străbunii noștri de la sf. apostol Andrei.