View Single Post
Vechi 16.01.2010, 20:47:08
nobodyin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de nobodyin Vezi mesajul
esti stresat foarte mult de problema aceasta??? Da tu de unde stii ca vei ajunge acele vremuri?daca esti f.stresat de problema aceasta cred ca suferi de o anexietate severa!eu cred ca dumnezeu ne-a dat ratiunea ca sa gandim rational,ori a-ti face griji pt.vremurile din urma,care numai bunul dumnezeu stie cand vor veni mi se pare destul de irational!
este adevarat ca se vad semne si vremurile au inceput,dar asta nu inseamna ca este neaparat ca noi sa prindem acele vremuri,iar sa te gindesti ca iti vei pleca capul spre taiere este putin cam indraznet!vezi tu inaltarea mintii poate fii o patima a trufiei,de aceea cred ca ar fii mai bine sa luam aminte la invatatura sfintilor parintii:tine mintea ta in iad si nu deznadajdui! Daca ai fi luat animte la cuvintele mantuitorului care ne spune: Sa nu ne ingrijim de ziua da maine ai fi scapat de acest stres irational! Cu siguranta ca in acele vremuri domnul va inmulti harul,dar putini vor fii aceea care vor fi biruit patimile ca sa poata primi harul,iar cei care nu vor avea harul domnului vor fugi sa isi implanteza cipuri de buna voie si nesiliti de nimeni!de aceea cred ca ar trebui sa nu ingrijim de lupta cu patimile caci doar cei biruitori vor mosteni imparatia cerurilor!daca vor supara pe cineva aceste cuvinte rog din suflet iertare!harul domnului nostru isus hristos sa fie cu noi cu toti!!!
Reply With Quote