View Single Post
Vechi 16.01.2010, 21:16:59
kristta13 kristta13 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kristta13 Vezi mesajul
Buna seara!

Vazand frecvent pomenit numele Sf Nectarie m-am gandit sa citesc acatistul,am copiat rugaciunea imediat dar, dupa cateva zile am sters-o(spre rusinea mea nu am dat mare importanta).In urmatoarele zile zilnic imi aparea in fata icoana Sfantului...intr-un final am decis sa aflu mai multe de viata lui!Am citit marturiile oamenilor care aduc multumiri,despre uleiul sfintit(asa se face ca am lasat un mesaj pe forum in care rugam pe cineva sa-mi trimita ulei sfintit) ,dupa 2 ore am primit un e-mail in care un domn extraordinar din Bucuresti s-a oferit sa-mi trimita impreuna cu uleiul sfintit o iconita si cartea Sfantului(va rog sa ma credeti ca citind cartea plangeam,am ramas adanc impresionata de bunatatea acestui Sfant).Ma rog Sf Nectarie in fiecare zi cu durere in suflet si lacrimi sa-mi asculte problema,uneori simt ca-mi pierd credinta,alteori imi spun ca "pe mine nu ma iubeste Sf Nectarie,nu ma ajuta si nu ma asculta" -mi propun sa renunt la rugaciuni si acatiste dar dimineata primul gand este sa-i sarut icoana si sa cer iertare lui D-zeu si Sf Nectarie ptr gandurile mele negre.Voi ati trecut prin starile astea?

MI-A ZIS O DOAMNA URMATORU LUCRU:"cristina nu l-ai ales tu pe Sf Nectarie ci te-a ales El pe tine"....ma gandesc la fractiunile de secunde cand imi aparea in fata iconita Lui!
Reply With Quote