View Single Post
Vechi 16.01.2010, 21:26:30
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Problema cipurilor a facut valva,ne-a atras atentia anul trecut,prin ianuarie-martie,cand toata lumea crestina,practicanta,era bulversata,era ingrijorata de problema cipurilor pe documente.
Dupa aceea a fost un timp in care am mai uitat de aceasta problema.Cred ca o sa vina iarasi un timp cand iarasi va fi valva pe acest subiect.

Problema care se cere rezolvata,este daca sa acceptam viitorul buletin,cu cip

(presupunind ca putem relativ usor sa renuntam la pasaport,deci sa evitam aceasta problema).

Daca se va generaliza si va fi obligatoriu,sa acceptam acel buletin sau nu? Pentru ca e clar,acceptarea buletinului nu este o lepadare de Hristos,nu marturisim impotriva credintei.
Multi spun insa ca intr-adevar nu e o lepadare ci o cadere.....

Nu vorbim aici de insemnarea pe frunte si pe mana,care e clar ca va fi insotita de lepadare.

Dar ,daca nu vom avea de ales,ce vom face cu aceste documente care se vor impune?
Credeti ca acum e timpul marturisirii,sau atunci cand va fi insemnarea pe mana si pe frunte?

Stiu ca aceste documente fac parte dintr-o etapa premergatoare,dar de pe acum e timpul marturisirii,inceperii necazurilor,sau atunci?
Reply With Quote