Citat:
În prealabil postat de iustin10
Eu nu ma rog!
Decat rar(vorbesc de rugatul din carti).Mi-ar palce sa o fac ,dar inca lupt cu aceasta neputinta a mea.
Dar mereu am in suflet: Doamne Iisuse Hristoase,Fiul lui Dumnezeu,milueste-ma pe mine,pacatosul.
Iar daca ar fi sa reduc din cuvinte zic : Doamne Iisuse,milueste-ma pe mine,pacatosul.
Nu o zic de un numar de ori,nu o zic repetat,ci imi este tot timpul in minte.Uneori se aud cuvintele ,alteori nu,e ca o traire,ca un gand.Nu e o rugaciune cu un program,pentru ca,dupa cum se vede nu sunt in stare de asa ceva.E un strigat disperat si permanent,dupa mila lui Dumnezeu
|
Consider ca e o problema grava aceasta a neputintei de a ne ruga,la majoritatea dintre noi.Este si o consecinta a vremurilor in care traim,care nu mai au acel har din trecut.
As dori sa iti sugerez sa rostesti aceasta rugaciune in liniste,seara sau dimineata,o jumatate de ora.Este ceva cu totul nou si diferit ceea ce simti atunci cand rostesti aceasta rugaciune in liniste..nu se poate descrie.Dar trebuie sa ajungem sa o practicam,este ceea ce ne lipseste..