View Single Post
Vechi 16.01.2010, 22:25:01
stereox's Avatar
stereox stereox is offline
Member

Data înregistrării: 04.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Deci pana la urma ateii incearca sa contreze un crez cu un alt crez?

Atunci unde mai e rationalitatea, argumentul stiintific..etc?
Cred ca am fost suficient de clar. Nu inteleg ce anume nu intelegi.
Citat:
Exista dovezi clare in acest sens sau cifra este scoas din burta pentru a satisfacere necesatatile teoriei evolutioniste?
Exact, cifra-i scoasa din burta. Te-ai prins.

"Cyanobacteria, also known as blue-green algae, blue-green bacteria or Cyanophyta, is a phylum of bacteria that obtain their energy through photosynthesis. Stromatolites of fossilized oxygen-producing cyanobacteria have been found from 2.8 billion years ago, possibly as old as 3.5 billion years ago."

A durat fix 30 de secunde sa dau o cautare pe google: http://en.wikipedia.org/wiki/Cyanobacteria
Citat:
Suficient de lunga pentru ca intamplarea sa transforma o bucata de piatra intr-o fiinta ganditoare?
Eu zic sa te mai gandesti.
Cum adica o piatra sa se transforme din intamplare intr-o fiinta? Nu pricep unde bati...
Citat:
Deci un credincios are un crez si o certitudine (viata a fost creata de Dumnezeu) iar un ateu are un crez si o teorie (abiogeneza).
Hm? Folosesti cuvantul "deci" la inceputul frazei, ceea ce ar insemna ca ai tras o concluzie. Nu-mi dau seama de unde...
Citat:
Mie credinciosul mi se pare mai "bazat", tu ce zici?
"nu prea"? Adica inseamna ca o ipoteza poate fi destul de satisfacatoare pentru tine? Ai putea fi un credincios bun, sa stii :)
Bruzli e cel mai bazat. Daca tii neaparat sa facem "misto".
Citat:
Si avand in vedere ca pentru stiinta in care esti dispus sa crezi cat de cat totul este in faza de ipoteza (si ar putea sa fie la fel secole de acum incolo) preferi sa nu cauti nici un raspuns la o intrebare existential destul de importanta, asteptand ca ipoteza sa se transforme in teorie demonstrabila (daca ai noroc) sau sa traieste in intuneric pana la moarte..
Toata stiinta este in faza de ipoteza?

Ce-mi place mie este ca oamenii astia care minimizeaza rolul stiintei, o fac pe internet, scriind la un calculator care consuma curent electric. Si cand vor sa discute cu un prieten folosesc telefonul mobil si nu porumbeii calatori. Iar cand au o problema medicala, discuta cu un doctor, nu cu o baba care sa te deoache. Si cand se plictisesc, deschid televizorul sau radioul. Eventual se suie in masina si merg la o piesa de teatru sau un concert. Ca sa nu mai vorbim de plecatul in vacanta prin alte tari cu avionul, ca doar nu mergi cu caruta pana la New York.

Stiinta asta... numai ipoteze neverificate si ne mai tine si in intuneric toata viata.
Citat:
Ca alcatuiesc o teorie coerenta si mai ales completa (fara goluri, afirmatii nedemonstrabile, etc.)?
Sau ca pur si simplu te multumesti cu ceea ce este asa rudimentar, contestat?
(toate asa zisele argumente au si contestari si contra-argumente din partea evolutionistilor).
Da. Pe ce planeta?

Last edited by stereox; 16.01.2010 at 22:31:36.