In primul rand femeile care se gandesc sa faca un copil pentru ele nu cred ca sunt crestine.Femeii crestine nu-i trece prin gand asa ceva.Metaforic vorbind ar fi ca o pasare fara o aripa acel copil,moral,ca un bastard.Pe vremuri erau condamnate femeile care ramaneau insarcinate inainte de a se casatori.Acum nu prea sunt condamnate nici cele care vor sa aiba un copil fara sa aiba intentia de a se casatori.Mie mi se pare aberant.Unde este institutia casatoriei in cadrul careia trebuie sa vina copii?Sunt sigura ca nici un crestin nu poate accepta asa ceva,ca sa nu mai vorbim de preoti,de sfintii parinti.Acest lucru ar desfiinta casatoria care este o taina.Acel copil nu ar fi binecuvantat.Intr-o casatorie copiii fructul iubirii dintre parinti,iubire care se rasfrange apoi asupra copiilor,din partea fiecarui parinte si asupra parintilor din partea copiilor.Nebun s-ar numi acel barbat care sa fie deacord sa faca un copil in acest fel,dar si cine s-a gandit vreodata la asa ceva are o mare ispita si are nevoie sa scape de ea cat mai repede.Parerea mea este ca e o ratacire...Doamne ajuta!