View Single Post
Vechi 17.01.2010, 00:35:21
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Implicit

revin si eu cu multumiri sf. nectarie, m-a ajutat fff mult si-n vara anului trecut si acum, sunt in germania, si din cauza stresului, probabil, am ceva probleme cu stomacul si cu mancarea, n-o prea agreez, legumele sunt ff diferite, fructele, carnea fata de cele de la noi din tara. si de fiecare data cand m-a durut stomacul, m-am rugat sf nectarie si m-a ajutat imed, durerea, discomfortul, starea de voma au disparut imed.

o alta patanie, m-am taiat la degetul mare de la mana stanga, chiar in seara de ajun, pur si simplu era spintecat in doua(sotul meu fiind macelar, am cele mai bune cutite si cele mai ascutite si foarte periculoase de altfel), si neavand inca asigurare medicala aici, m-am si speriat, dar am cerut ajutorul sf. nectarie, rana s-a inchis imed, n-a puroiat si nici n-a copt, si acum e vindecat complet.

sau ori de cate ori ii cer ajutorul prin rugaciune, ma ajuta.

iti multumesc sf. nectarie.

daca aveti prob de sanatate, rugati-va sf. nectarie din tot sufletul si cu tot sufletul, cu rugaciunea care va e mai apropiata sufletului vostru si pe care o simtiti, si o sa va ajute imed.

Doamne ajuta !
Reply With Quote