View Single Post
Vechi 17.01.2010, 14:41:28
Caprioara
Guest

Smile Unitate !!

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Sincer nici eu nu inteleg de ce se face atata tam tam cu cipurile astea.
Nici eu nu l-as introduce in mine,pentru ca e ceva nenatural,e un corp strain.
Si mie mi se pare ca ,la fel ca si buletinul ,codul de bare ,sunt semne de inceput ale pecetii antihristului .
Dar nu cumva va concentrati mai mult pe detalii de implementare ale acelei peceti,uitand esenta?
Ce conteaza pe ce cale isi va pune acest antihrist pecetea?La urma urmei poate sa fie si o insigna,o bratara,un medalion,orice.Conteaza ca o accepti.
Conteaza mai mult ce urmareste antihristul prin acest semn.Adica sa opreasca cumparaturile si hrana,daca nu i te inchini lui.
Ca asa si 'banul' ca simbol al schimbului de marfuri,a existat dintotdeauna.Nimeni nu poate schimba marfuri fara bani,si asta nu e un lucru rau.
Nu cardurile sunt un lucru rau.Ci aceea ca ti se va cere inchinare antihristului,care se va arata cu multe minuni inselatoare,in schimbul cardului pentru cumparaturi.
Deci sa urmarim cine e antihristul,si sa nu ne inchinam lui,si nu prin ce metoda va opri el 'vanzarea si cumpararea'
Așa este... deja războiul a început ! Și chiar dacă acum este eclipsat de gripa porcină dictatura biometrică se dezvoltă și prinde puteri ! Arde înăbușit având drept paravan gripa porcină, deja se știe că pentru a masca un eveniment trebuie numai să creezi un altul pe măsură ! Așadar indiferent că cipul este în card, în brățară, în permis, carnet de sănătate, etc... nu trebuie acceptat pentru că dacă acceptăm semnăm o lepădare în alb !! Pentru că acceptând toate acestea mici nu vom mai avea putere sa facem nimic pentru îndepărtarea pecetluirii finale cu cip !! Cu cât acceptăm cipul în acestea mici cu atât înlesnim calea spre dezastru ! Cu cât suntem mai uniți și luptăm împotriva cipurilor din acte cu atât vom amâna mai mult momentul pecetluirii !! Și planurile lui Dumnezeu se mai pot schimba dacă vede că luptăm și suntem treji la semnele vremii !! Deci să nu acceptăm niciun fel de act cu cip !
Reply With Quote