View Single Post
Vechi 17.01.2010, 19:18:56
eclat_de_lune eclat_de_lune is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Va multumesc pentru indrumari, idei, sugestii si incurajari.
Celor care m-au incurajat sa caut un iubit, le spun ca mi se pare o idee rea: practic inseamna sa imi inlocuiesc o dependenta cu o alta. Nu cred ca in solutii de genul acesta. Deci, nu voi "cauta".
cand incerc sa ma compar cu cineva, nu incerc sa ajung la concluzii de genul ca se poate mai rau ca mine. De aceea, nu vreau sa ma compar cu media americanilor sau a australienilor. Prefer francezii....de ce sa nu ma compar cu ei?
Am rasfoit cartea cu regimul lui Montignac...utila, mi-am notat din sfaturile sale...Unele lucruri erau chiar intuitive.
Urc scarile pe jos, intotdeauna cand am ocazia, fac si exercitii usoare de gimnastica...insa nu sunt disciplinata. Cum am mai spus, cunosc in general, regulile unei vieti sanatoase. Nu le pun in aplicare, sau nu le aplic regulat. Fac excese... si cum era mentionat si in cartea lui Montignac, probabil ca am dobandit o imunitate la slabit...
de cantarit nu ma cantaresc prea des...imi este frica de ce as vedea.
Intreba cineva de BMI am...anul trecut era undeva la 22, de atunci nu mai stiu...probabil ca a crescut.
Problema mea vine si din perceptia celor din jur...parintii mei, fratele meu sunt persoane slabe...cand ajung in vacanta acasa, la rude, remarcile de genul:"te-ai cam ingrasat, oare cui ii semeni?" sunt usturatoare.
Oricum e incredibil cat de mult ma ajuta, psihologic vorbind, sustinerea altora. Iar mesajele voastre m-au facut sa ma simt mult mai bine.
Va multumesc.
De maine incep o viata noua. Din nou...
Doamne ajuta!