17.01.2010, 20:08:25
|
|
Citat:
În prealabil postat de Daniel777
un semn de intrebare!!!
In Rusia s-a facut aceeasi valva pe care o facem noi cu documentele cu cip,in privinta introducerii CNP-ULUI,care ei il vad ca o lezare a libertatii...
Dar noi avem deja CNP,si nu ne mai sesizam referitor la asta...
Asa va fi si cu aceste documente...le vom avea ,vrand nevrand
Lupta se va duce la final,atunci cand odata cu primirea pecetii se va cere de la fiecare si lepadarea explicita de Hristos!
Cine vrea sa lupte de acum,ii doresc succes...Dar nu prea vad,sincer,ca vor fi multi care vor renunta la buletin,deci la viata sociala...atat timp cat ,repet, nu este o lepadare de Hristos...
Acum fiecare tipa in gura mare ca nu va accepta buletinul,dar cand va fi obligatoriu,cati vor mai ramane pe aceste pozitii....Aproape nimeni...pentru ca nu cred ca multi dintre noi constientizam ce inseamna sacrificiul pentru Hristos! Acum avem toate comoditatile si asezati pe ele ,ne imaginam martiri in viitor...Dar putem noi face sacrificiul acesta,sa ne rugam putin mai mult?! Nu cred....deci unde sunt acei barbati neinfricati care spun ca ei vor lupta pana la sange...!!!?
Oare nu trebuie mai intai un exercitiu,un antrenament? Vom sari direct din fotoliu in crapaturile muntilor?
Eu zic ca ar trebui sa vedem lucrurile mai realist si sa ne propunem lucruri cu adevarat care sa ne aduca folos,si acum si in vremurile rele care vor veni...
Ca sa rezistam atunci trebuie ca acum sa ne apropiem de Hristos....asta este lucrul care trebuie facut acum..
despre asta ar trebui discutat mai mult si neintarziat,ce sa facem ca sa capatam harul Sfantului Duh de pe acum ,ca atunci cand vor veni vremurile de prigoana ,El sa ne dea taria sa rezistam si sa ne opunem....
|
Codul de bare, CNP-ul nu au fost decât premergătoare cardului cu cip de exemplu... toate sunt bine gândite de ani buni și bine testate deja !!! Să nu ne înșelăm !!
|