Wow
Nu am apucat sa citesc prea mult dar prima impresie a fost una foarte proaste despre majoritatea dintre voi,in primul rand ,multi comenteaza fara a fi in masursa sa o faca,fara sa aiba cunostintele esentiale pentru a fi partinitor si pentru a judeca,va da-ti cu parerea despre un lucru care se neste sub ochii nostrii ai tuturor,pentru binele nostru,am vazut discutii de genul "spun ca Dumnezeu le vorbeste",oare dece nu ar vorbi Dumnezu,mai oameni buni,dece il subestimati,credeti ca nu are putere,a inviat o data din morti,dc nu ar putea vorbi?sau vi se pare ciudat ca nu aude toata lumea?Dumnezeu vorbeste tuturor dar nu poate intelege oricine ,daca va este frica de sfarsit si aveti inima indoita ,nu puteti sa-l auziti pe Dumnezeu.Nu zic ca eu as fi vreun sfant sau alt ceva,dar va propun doar sa citi in cuvantul lui Dumnezu si in Tot ce scrie acolo si apoi sa va dati cu parerea pentru ca voi vorbiti doar din ce at-i aflat de pe net.
Si in legatura cu sfantul sinod,mi se pare logic sa nu accepte biserica si comunitatea Noul Ierusalim,Pentru ca omanii de acolo si Insusi Dumnezeu spune sa fim smeriti,sa fim milostivi,sa nu iubim bogatia,surul si lucrurile lumesti,pai daca ar accepta,ar trebui sa mearga patriarhul pe jos ,nu in jeep si sa nu mai aiba vile si bani,si normal ca e mai usor sa zica ca este o secta.
Daca nu credeti cititi fratilor apocalipsa din BIBLIE,scrie clar si raspicat ca va fi o biserica pe un munte cu nume nou,si se va numu Noul Ierusalim,si spune si despre cuvantul lui Dumnezeu.Nu ma judecati,cititi in biblie si dupaia sa ma judecati pentru ce am spus,sper ca nu am nimerit vreun forum de satanisti
|