View Single Post
Vechi 11.03.2007, 22:45:25
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de VoicaDaniela
Recent mi-am amintit de o alta controversa in randul crestinilor:filmul "Patimile Lui Hristos".Eu una consider ca acest film este realist, deoarece prin vizionarea imaginilor sangeroase si violente putem sa intelegem cat suntem de rai si consider a vizionarea filmului este constructiva tocmai din acest punct de vedere.Am auzit ca sunt oameni care contesta exact scenele violente si sangeroase din acest film si as fii curioasa sa aflu si argumentele acestora, de aceea, va rog sa-mi trimiteti opinii contrare cu cea postata mai sus.Doresc sa inteleg si alt punct de vedere.
fILMUL ESTE F. REALIST ,EL A FOST VIZIONAT INAINTE DE PREOTII CATOLICI SI AU SPUS CA REFLECTA CEEA CE SCRIE IN BIBLIE,dar cei care il contesta sint evreii,care nici azi nu sint crestini si nu vor sa stie lumea cit de rai au fost!Va recomand sa cititi cartea GIULGIUL DIN TORINO, in care sint descrise ranile infioratoare de pe giulgiu,care arata ca intradevar asa a fost.Meritul acestui film este ca a reusit sa redea aceste suplicii greu de imaginat pt noi ,dar vizibile pe giulgiul din torino studiat prin mijloace ultramoderne.Si noi trebuie sa ne gindim ca de cite ori pacatuim mai infingem un piron mai mare sau mai mic in miinile sau picioarele MINTUITORULUI,adica il rastignim prin pacatele noastre .SA NU FIE!
Reply With Quote