Noesisaa, nu am inteles de unde ai tras concluzia ca ma uit mult la televizor....
Nu imi doresc sa arat ca cineva anume...in privinta asta nu am modele...pur si simplu, cred ca sunt grasa, cred ca nu sunt eu insami, cred ca dau pe dinafara de lacomie si ca e vizibil acest lucru....
da, cunosc oameni grasi si plini de umor, poate si inimosi, dar asta nu ii face mai putin lacomi....Cand eu mananc mai mult, ar trebui sa ma gandesc ca exista oameni care nu au ce pune in farfurie..;cand eu cumpar mai mult decat am nevoie, fac risipa. Nu mi se pare corect, si pe deplin moral.
Nu toti oamenii care au realizat ceva erau tuberculosi, drogati sau cu sifilis. Si apoi, prefer sa ma imbolnavesc de prea multa munca pentru altii decat de prea multa lene.
Cristinamaria, problema nu e (cel putin acum) daca intru sau nu intr-o anumita categorie de femei placuta mai mult sau mai putin de barbati.
Glykis- si la mine e o problema cu stresul. dar tocmai refugiul acesta in alimentele cele mai nesanatoase sau la orice fel de alimente, nu mi se pare normal....cum scapi de asta? dincolo de ceaiuri....