View Single Post
Vechi 18.01.2010, 13:15:38
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

când am vazut aseară că nu a ieșit Prigoniță, că monstruoasa coaliție care a ieșit la vot l-au linșat... stârnind pisma pe tembeliziuni fiindca Prigoniță are mașină tare sau firma cu avioane mititele sau că a studiat în America... și ca atare nu merită a fi ales că e de vină tacsu' masonu' ... am suferit amarnic fiindcă eram sigur că el o să cîștige ca mă pacaliseră analistii de pe TV fiindca are mesaj bun deci am crezut ca o sa fie cum spun ei și că o să cîstige fără probleme dar se pare ca pisma a orbit alegatorii și nimeni nemaifiind interesat de diferențele de mentalitate, de mesaj, de comportament și alte lucruri pe care le iei in seama atunci când mergi la vot... s-a ales praful de strădania lui, lucru care tare m-a întristat pentru el... și acum iarăși nu pot decât să mă mir iar cum poporul acesta preferă mereu să voteze cu cei care 42 de ani cu prelungiri încă 20 și-au tot batut joc de poporul Domnului, de poporul român........... dar mai au un pic echipa asta de păcălici ce conduc senatul, mai au 42 de luni de huzur și gata... o să se termine cu prigeoana... asta... deci au mai trecut câteva zile ce necesită multă rabdaree, răbdărikă, răbdăroi ca să nu ne preschimbăm în moroi... așa cum ar vrea unii să ne nemulțumim și să nu mai răbdăm... minciuna și furtul și diversiunea... adică linghishpirul învârtoselilor și dezinformărilor...

AMR 1260-(18+31-21)=1233 sau 1232 de zile... de prigeoană... ca ziua de azi înca e în derulare.

Last edited by vsovivi; 18.01.2010 at 13:57:50.