View Single Post
Vechi 18.01.2010, 16:47:46
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
La minastire poate, toti calugarii pleaca gitul la butuc si se lasa calariti de turcaleti si de catolici, transformati in ce vor acestia din urma, insa cind ai friiele si destinul unui popor urias ca cel al rusilor, nu mai tine sa procedezi in mod FATALIST, ca deh, asta este, trebuie din iubire sa-l lasam pe polac sa ne ia la toti gitul.
Tarul are in mina resposabilitatea in fata intregii NATIUNI ORTODOXE, trebuie sa fie nemilos atit cu invazia EXERNA cit si cu TRADATORII INTERNI care-l sapa si-i submineaza autoritatea prin gesturi de nemernici si cocalari, mijlocitori care primesc mita si comisioane pentru a vinde tara cum a fost mereu la noi!!! ...Asta-i curge in vene TARULUI!, taria de carcter si puterea de LUPTA SI DE DECIZIE capatata prin orele petrecute in rugaciune, asa prapastios si pacatos cum era, insa de salvator de neam!! si mai ales de CREDINTA!
?????? Hai ca poti mai mult de atat! Am citit si posturi inteligente din partea ta, dar azi m-am lovit de doua in care ai dat pe langa (al doilea o sa-ti dai seama care e). Sper ca n-ai vazut filmul, sau nu l-ai vazut in intregime ca altfel nu poti afirma ca Mitropolitul si calugarii erau de parere ca tara sa fie incredintata polonezilor, cereau doar sa inceteze crimele si actiunile nejustificate impotriva propriului popor.

Cat despre film.... da, sunt strecurate multe aberatii, multe falsuri si mesaje nicidecum ortodoxe. E recomandat de vizionat doar de cei care mai stiu cate ceva istorie, sau cei care cauta raspunsuri si in alta parte despre subiectul respectiv. Cei mai bine pregatiti in credinta pot chiar invata multe.
Regizorul.... e un regizor, nu-mi fac iluzii cum ca tinde spre sfintenie. Tot ce vedem trebuie trecut prin filtrul credintei si apoi vedem ce ramane.
Reply With Quote