Citat:
În prealabil postat de lore86
Tu ai vazut filmul?ca din cate descrii imi faci impresia ca nu. omul acela, tarul, era bolnav, ca sa nu zic nebun. halal salvator de neam!halal tarie de caracter!
|
Da, dar exista un procent pozitiv in ceea ce a facut totusi...ca si motivatie sa zicem, pentru ca el o fi avut o atitudine pentru inceput...dar tradarea survine in momentul in care se cauta alte portite perfide din partea taberei adverse, si atunci s-a acutizat problema!
Si Vlad Tepes a fost foarte dur imi imaginez...si facand o paralela intre ei parca nu stiu de ce, vad asemanari

Exista si la noi o vorba " Unde esti tu Tepes, Doamne!"....si cred ca pe undeva acesti oameni isi au rostul lor in lume, pentru ca lumea nu va fi niciodata eminamente buna...vor exista si indivizi care vor avansa in rau din ce in ce mai mult, la fel cum vor exista si Sfinti.
Si Sfantul Imparat Constantin cel Mare nu cred ca a fost tocmai bland in lupta dusa importiva paganilor....si probabil fara el, cine stie la ce situatii s-ar fi ajuns si cat ar mai fi durat persecutiile crestinilor