View Single Post
Vechi 18.01.2010, 17:15:51
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adelin Vezi mesajul
Lore86, nu te intrista, nu te deznadajdui! Si noi, care inca nu avem copii, suntem de asemenea cam dar, cu nadejde in Dumnezeu, trebuie sa mergem mai departe. Pana acum nu n-ea lasat Dumnezeu nici sa murim de foame, nici de frig si nici de sete, nici sa suferim de pe urma unor lipsuri. Nu am trecut prin adevarata suferinta a lipsurilor, prin care au trecut strabunii nostri dupa razboi, cand bolile bantuiau foarte inspaimantator, cand oamenii erau saraci si stramtorati foarte mult, toate proviziile statului fiind consumate pentru razboi. Noi nu avem un Dumnezeu ca cel al africanilor, la care ei se inchina, dar acela la care se inchina ii sala practic sa moara de foame; noi ne inchinam la Dumnezeul crestinilor, la Dumnezeu Cel in trei ipistasuri, si la Maica Domnului nostru Iisus Hristos. Cand nu suntem in masura sa se inalte rugaciunea noastra catre Dumnezeu, o avem pe Maica Domnului rugatoare pentru noi. De aceea spun ca nu trebuie sa deznadajduim.
frumos spus.Fie ca Dumnezeu sa ne ajute sa traim cum se cuvine clipa de acum ca sa fim pregatiti ptr cea care va sa vina...