Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Poate fi privit si asa, insa filmul este facut intr-un spirit mult mai contemporan, actual! si faptul ca acest aspect este invizibil de catre spectatorul roman vine din anii grei de indoctrinare a mediei de tip ProTV pro-Bush si Pro-agresiune "INDREPTATITA" impotriva Orientului Mijlociu, al arabilor si in special agresiunea brutala ilegala asupra Afganistanului...a genocidului care are loc acolo...bombe incendiare aruncate in MIJLOCUL NUNTILOR afgane ( 300 de oameni sunt carbonizati pe loc, veniti sa petreaca, veniti ca si noi sa ne bucuram sa petrecem cu neamurile si prietenii( cunoasteti conceptul asta, nu?)..si multe alte distrugeri de vieti IN MASA prin bombe aruncate de colonei " supe-excitati" cu degete jucause pe tragaci.
ASTA a vrut sa aduca la cunostinta J Cameron , nu legenda jucausei Pochahontas :)))
Partea amuzxanta este ca tu pe astia-i numesti CRESTINI.
Daca ai fi fost cu adevarat CRESTIN, ai fi recunoscut SUFERINTA CELOR AFECTATI in pieptul tau
|
De ce oare un mesaj poate necesar sau pozitiv poate suna atat de neavenit si enervant cand i-l expui tu? Ai un mod de a spune care tradeaza superioritate si nu e primit bine. Poate daca spuneai si tu mai smerit ce ai de spus si nu faceai presupuneri despre oameni din varful intelepciunii tale erai mai bine primit.