View Single Post
Vechi 12.03.2007, 10:37:09
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

dmb, Biblia a fost scrisa de oameni, asta e clar, divergente intre cei care afrima ca acei oameni aveau har si intre cei care afirma ca nu aveau har.
Nu cred ca apostolii au mintit, asa au considerat ei la vremea respectiva.
Biblia este o carte frumoasa, dar nu cred ca trebuie sa privim lucrurile la sensul lor propriu, pentru ca sunt multe simboluri pe care la prima vedere nu le gasesti. Si Biblia a fost scrisa de preoti, deci barbati,nu?
Daca IIsus era sau nu Dumnezeu...asta pentru mine reprezinta intr-o mica mare masura o enigma despre care nu as vrea sa vorbesc deoarece stiu ca pe un site crestin ortodox nu este potrivit pentru cei care cred acest lucru cu tarie, parerea mea ar putea sa ii jigneasca si nu doresc acest lucru.
Ceea ce vroiam sa spun, este ca la vremea respectiva, regulile erau normale, adaptate pentru acea perioada, dar lumea se schimba si mi se pare greu sa pastrezi toate acele vechi reguli neschimbate, in vremea afirmarii femeii pe plan profesional,social,politic etc.(aici ma refer strict la reguli, nu la credinta, credinta este sau nu este, indiferent de timp)
Reply With Quote