18.01.2010, 19:53:23
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de adelin
Nu sunt nici frate cu Danion, si nici nu ma cunoaste. Asta este parerea mea fata de el, ca fiind si eu un crestin-ortodox care sunt contra schimbarii calendarului si incerc sa aflu mai mult adevar decat pana acum. Un adevar pe jumate tacut este minciuna, iar o minciuna pe jumate zisa, tot minciuna este  Cautam si noi sa ne documentam. Alt mod, decat pe forum, cum pot sa aflu? De aceea am ales sa intru si eu iarasi pe forum, pentru ca de prin 2007 nu am mai intrat deloc. Acum sper sa aflu ceea ce caut, pentru ca iti ia o gramada de timp sa astepti pana publica cineva ceva, mai ales in zilele astea cand Biserica este plina de marturisitori, dar toti fugiti de adevar si gata sa faca pactul  Spun asta pentru ca vad minciuna la suprafatza: "nu e bun stilul nou domnule" si inca: "ecumenismul este erezie" si ei stau pe stil nou, fara sa faca ceva, si mai si asculta de ecumenistii ierarhi zicand ca "sunt ortodocsi". Pai, ori sunt eretici, ori ortodocsi??? Cine promoveaza o erezie, este eretic, nu? Si atunci... de ce tot vorbesc ei atatea si atatea? Ori cumva duc o lupta contra Bisericii? Pentru ca si spre iad este toata calea pavata cu initiative bune, dar nimic fapte...
|
Ortodox de care? Pe stil vechi?
Daca nu, atunci nu-l mai critica pe Danion ca si tu esti la fel de ipocrit ca si el.
Daca da, nu te mai da atat drept cautator al adevarului ca deja ai facut o alegere si ceea ce faci tu acum este de fapt propaganda pentru stilisti.
Macar fa-o acolo une se discuta despre asta ca aici nu cred ca se vor obosi multi sa te asculte cu pseudo-argumentele tale.
|