View Single Post
Vechi 18.01.2010, 20:44:50
dariusonica dariusonica is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.01.2010
Implicit Incredibil ce mesaj a putut sa dea omul asta !!! 2

Daca credeti ca asta merita El pentru ca ne-a dat viata si si-a sacrificat propriul fiu pentru mantuirea noastra atunci faceti oameni buni ce vreti voi ca sunteti liberi . Oare cate sacrificii mai asteptati sa faca pentru noi ? cata rabdare sa mai aiba cu noi ? nu ne-am batut joc de numele Lui destul oare ? in fine .... am terminat ... desprindeti ce vreti voi din ce am scris ! P.S. ... in biblie se scrie ca Iisus s-a asezat la dreapta Tatalui ... daca tot cand ne inchinam .... in forma crucii care sa zicem ca nu ar fi chip cioplit cum zic eu ... de ce spunem in numele Tatalui si Fiului si Sfantului Duh Amin si culmea in loc sa pice Fiul in dreapta Tatalui pica Sfantul Duh ? Nu v-atin intrebat niciodata ? daca tot crucea e asa sfanta si simbolizeaza treimea si Iisus conform Bibliei s-a asezat la dreapta Tatalui .... Atunci de ce oare , mama lui de ortodoxism .... Fiul in semnul crucii e jos si nu in dreapta ? oricum ... ma bucur ca am realizat toate astea la 23 de ani si nu a trebuit sa irosesc o viata intreaga ca sa realizez defapt adevarul pe care il aveam in mine si pe care fiecare dintre noi il purtam cu noi in suflet dar nu vrem sa il cautam si sa il acceptam.Mare semn de alarma acest mesaj pentru cei ce se cred preoti , mai sus de lege si de omul de rand !!!
Reply With Quote