View Single Post
Vechi 18.01.2010, 21:58:57
dariusonica dariusonica is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Intrebarile tale , in traducere ortoodxa suna asa:
1. Poti face marematica analitica , in facultatea de matematica, cu un profesor de sport ?
2. Cu un manual transmisibil (de la o generatie la alta) dar incomplet poti parcurge un an scolar intreg ?
Eu as spune ca nu conteaza atata timp cat nasii se dedica spre apropierea copilului de Dumnezeu... pot sa fie si cazuti din copac nu numai de religie diferita ... atata timp cat recunosc un singur unic si adevarat Dumnezeu si invata copilul respectiv de ce e bine sa crezi in El si de ce trebuie sa aleaga sa se roage Lui si nu il invata sa se intoarca impotriva lui Dumnezeu .... nu vad o problema ... Dumnezeu e unul singur si botezul inseamna crestinarea copilului , angajamentu nasului/nasei ca il va apropia de Dumnezeu si integrarea lui in religie (desi oarecum nici pe asta nu o inteleg deoarece copiii sunt lasati de Dumnezeu si vin de la El ... de ce o mai fi nevoie sa ii botezam ca sa ii apropiem de el sau sa ia El cunostinta de existenta lor nu stiu, de ce religia ii considera panagi si pacatosi cand ei nici gura nu pot sa o deschida ... dar in fine .... poate aici deja aberez asa ca nu ma bag ).
Deci ca sa revin ... eu as spune ca nu conteaza ... dar ... logic ca se gasete f multa lume, produs al unei societati formate dupa niste legi , care sa ma contrazica ... si doar nu o sa ma crezi pe mine unu in fata celor multi ... ca asa e ... cand mesajul vine ... daca nu vine de la 20 in acelasi timp nu are credibilitate ... ca saracu Iisus nici el nu a avut.
As spune sa nu te iei nici dupa mine nici dupa ei ... sa faci ce te lasa inima si ce simti tu in sufletul tau ca e bine .
Ar trebui sa te pui in genunchi si sa te rogi la Dumnezeu sa iti solutioneze aceasta problema si sa iti dea intelepciunea sa vezi semnul Lui. Si cu siguranta o sa ii gasesti rezolvare mai repede decat crezi ... decat sa te pierzi intre noi care ne certam ca chiorii aici pe lucruri sfinte .... mai bine cere sfat intr-un loc de unde il primesti sigur si corect . Cere sfat lui Dumnezeu !
Reply With Quote