Da ce comunistii au cumparat pamantul de la Rosia Montana unde s-au demolat si se vor stramuta (sau cine stie chiar demola) 8 Sfinte Biserici crestin ortodoxe?
Capitalismul este erezie satanista.
Eu nu stiu de ce anatema se vorbeste acolo si ce s-a intamplat in BO Rusa dar Sfantul Tihon nu a emigrat din Rusia ci acolo a trecut la preabunul Dumnezeu.Nu stiu daca a existat acea anatema,si daca a existat daca a fost data de Sfantul Sinod al BO Ruse.De unde sunt preluate acele documente?
In ce arhiva oficiala exista?De unde pot sa stiu ca sunt oficiale si daca exista care a fost mai apoi pozitia Sfantului Tihon fata de ceea ce a zis atunci?
Eu nu stiu cum a fost cu comunismul dar cred ca Sfantul Tihon nu de ideile sociale era deranjat si le-a atacat ci de faptul ca duhurile rele inselasera pe unii sa prigoneasca Biserica Ortodoxa.Adica de faptul ca initial comunismul vroia sa faca un stat fara Biserica.Dar mai apoi Stalin a cerut ajutorul Bisericii Ortodoxe in timpul celui de-al doilea razboi mondial.
Si preabunul Dumnezeu a ajutat Rusia in cel de-al doilea razboi mondial,pentru rugaciunile Sfintilor crestini ortodocsi rusi.
Nu stiu unde zice parintele Savatie ca cei care au votat cu comunistii trebuie sa fie mirunsi,poate pui un link mai frate.
Un partid crestin ortodox comunist ar fi foarte bun.
Patriarhul crestin ortodox al Ierusalimului a medaliat pe dl Voronin cu ordinul crucii Sfantului Mormant.
http://www.lacasuriortodoxe.over-blo...3335022-6.html
Am vazut linkul da am incredere mai mare in PF Teofilos decat in ce scrie parintele Savatie pe acolo.