Citat:
În prealabil postat de dariusonica
.Sincer , in parerea mea , a te inchina la o cruce reprezinta direct chip cioplit , ca si picturile de prin biserici
|
“Căci cuvântul crucii nebunie este pentru cei ce pier; dar pentru noi cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu” .
Citat:
În prealabil postat de dariusonica
iar biserica .... a spune ca biserica e casa lui Dumnezeu este o totala utopie... Dumnezeu este pretutindeni , incepand din interiorul nostru pana la tot universul care ne inconjoara... de ce avem nevoie de o cladire din caramizi si ciment ca sa ne rugam sau sa avem o legatura cu El ?
|
"- Voi, crestinii, spuneti ca Dumnezeu este oriunde. Daca este asa, de ce te mai duci la Biserica, sa asculti predica, cand oricum Il vedem peste tot.
- Asa este, pe Dumnezeu, cei cu credinta Il vad peste tot si prin toate. Insa, priveste! Chiar daca aerul este incarcat pretutindeni cu vapori de apa, acestia nu-ti astampara setea si, de aceea, mergi la fantana. La fel si noi, crestinii, mergem la Biserica asa cum tu mergi la fantana. Tu iti astamperi setea trupului cu apa proaspata si rece a fantanii, noi ne astamparam setea sufletului cu apa datatoare de viata vesnica: Cuvantul lui Dumnezeu."
Imi pare rau, dar ai scris mult prea mult deodata. M-am oprit dupa primele randuri. E destul de obositor de urmarit ce ai scris. Iertare. Ramai in pace.