View Single Post
Vechi 12.03.2007, 13:07:03
VoicaDaniela VoicaDaniela is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.02.2007
Implicit

Sinuciderea nu este nici o data o rzolvare la vreo problema foarte complicata, ci o fuga de rzolvarea acesteia, o fuga de responsabilitatea ta si de demnitatea cu car BUnul Dumnezeu te-a inzestrat.Atunci cand simti ca nu mai ai putere pentru a depasi un obstacol, nu uita ca Dunezeu nu ne da niciodata incercari peste masura puterilor noastre si ca in fiecare dintre noi exista ascunse intense forte latente pe care daca le-am valoifia, am putea"muta muntii din loc".De aceea intotdeauna prima solutie este sa te calmezi, pentru a putea fii la maximu posibil de rational.Ideal ar fii ca fiecare dintre noi sa ne cunoaste cat mai bine pe noi insine.Asta ar failita atat viata noastra in relatiile sociale cat si aceea din universul intimitatii noastre.Ne-ar da mult mai multa putere si incredere in noi insine.In acest sens , eu cred ca ar trebui sa cautam sa fim cat putem de calmi, sa ne rugam, sa ne autoexamina si sa avem un jurnal intim pe care sa il completam in fiecar seara.Persoanelor foarte stresate , care se simt la limita puterilor, le recomand sa asculte de pe acest site predica Maicii Siluana despre stres.Mie, una chiar mi-a folosit.gasesc niste sfaturi foarte interesante in acel discurs.
Reply With Quote