Daca exista diferente exista de traducere si asta pentru ca unele au fost traduse din slavona in greaca si apoi in romana altele direct din slavona in romana .... si diferenta este ca alea direct din slavona in romana au un limbaj putin mai greoi.
In fine ... nu incercam sa fac comunism ... incercam sa fac democratie ca sa vobesc in niste termeni destul de indepartati de subiect ...
Ceea ce vad este ca toti contraziceti fara argumente ... nu zic ca ceea ce sustin este litera de lege dar macar mai pot aduce un argument doua trei ...
Oricum a ma lupta cu o traditie este in momentul actual o lupta in zadar si mai stiu eu pe cineva care a facut asta din pacate fara mare succes din cate ajung sa observ ....
Toata chestia se rezuma la un singur lucru ... candva fiecare vom plati sau vom fi rasplatiti pentru ceea ce am crezut , cum ne-am manifestat credinta si gradul de devotament pe care l-am avut fata de El. Si atunci se va vedea cine a gandit cum trebuia si cine nu ... si fiecare vom fi rasplatiti pe masura ... pana atunci ... fiecare pe spatele lui ...
Tine de ce e in sufletul fiecaruia si cum se manifesta fiecare fata de El.
Eu sincer ... as prefera niste nasi catolici de exemplu dar care chiar sa creada in El decat niste ortodoxi care sa o bajbaie ... sau invers ... valabil pentru orice combinatie de religii...Ideal e sa creada...sa simta...nu doar sa dea impresia ca fac asta ...si daca gasesc 2 oameni care chiar sa creada si sa simta sincer nu ma intereseaza ... pot sa fie si cultul razei de soare din partea mea ... atat timp cat cred in Dumnezeu cu aceeasi tarie cu care cred si eu .
|