View Single Post
Vechi 19.01.2010, 00:54:08
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 167. Pucioșii își dau arama pe față:duhul lor sectar și dușmănos față de Biserică(II)

167. Pucioșii își dau arama pe față: duhul lor sectar și dușmănos față de Biserică (urmare)

Slujitorii din Biserica Ortodoxă sunt considerați (toți oare? aici pucioșii nu fac nici o diferență – pentru ei nu există nici o excepție în Biserica pe care o critică) plini de necredință (probabil că aici se face referire la erezia de la Pucioasa), lipsiți de adevăr (întrucât ei nu recunosc sau nu cunosc “Cuvântul de la Pucioasa”, ei se raportează la alt Adevăr, Cel pe care Îl descoperă Sfintele Scripturi), fățarnici cu fața și cu viața (toți, oare? greu de crezut, fără nici un argument doveditor) și care prigonesc pe Dumnezeu din om (construcție subtilă, care trebuie înțeleasă așa: ei îl prigonesc pe dumnezeul Pucioasei din cei care au îmbrățișat această erezie, înjosindu-i pe aceștia cu pretenția că dumnezeul pe care ei îl mărturisesc, convinși că strălucește în ei, este un dumnezeu mincinos):
“Să te oprești, poporul Meu, la dorul Meu cel după om, ca să-Mi înțelegi durerea care stă peste Mine de la cei ce stau pe scaune de mărturisitori, plini de necredință fiind, lipsiți de adevăr și fățarnici cu fața și cu viața, și care cel mai bine prigonesc pe Dumnezeu din om, începând cu ei înșiși, și prigonind pe om din Dumnezeu, începând cu cei ce iubesc după adevăr și după faptă pe Domnul pe pământ, căci cei ce aleg pe Domnul de viață a lor nu se pot ascunde cu strălucirea lui Dumnezeu în ei, fiindcă ei sunt mărturisitori tari, și acesta este dorul din ei: să-L poată mărturisi pe Dumnezeu în cer și pe pământ adevărat, Unul Dumnezeu.” (Citat din “Cuvântul de la Pucioasa” din 09-01-2010)

Nici credincioșii din Biserică nu sunt lipsiți de vina lor, căci în loc să se îndrepte cu dor spre dumnezeul Pucioasei și spre cuvântul lui, ei s-au obișnuit să-L caute pe Dumnezeu apelând la fățarnicii preoți din Biserică, ca să găsească mângâiere:
“Să plângi, poporul Meu, de durerea Mea de la omul fățarnic, care se așează în dreptul Meu înaintea mulțimilor de oameni, mulțimi care se învață așa să-L caute pe Domnul pentru ei. O, nu mai caută mângâiere omul, căci mângâierea este cuvântul Meu cel plin de dor după om, după cel ce nu mai cunoaște calea care are pe ea împărăția Mea cea pentru om, mângâierea cea care dăinuiește ca și Dumnezeu.”(Citat din “Cuvântul de la Pucioasa” din 09-01-2010)

Preoții Bisericii sunt nu numai fățarnici, dar sunt și oamenii minciunii. Ei pretind că sunt martori și slujitori ai lui Hristos, dar în realitate nu sunt păstori, căci fac simonie și se bat pentru întâietate și sunt semeți și fățarnici. Dumnezeul Pucioasei lucrează însă în paralel, odată cu ei, iar acest paralelism mărturisit aici este dovada schismei pe care, fără nicio reticență, pucioșii o promovează față de B.O.R. Tot aici se mărturisește și faptul că racolările de adepți se fac tot din Biserica tradițională, de unde pucioșii își aleg ucenici și-i dau deoparte:
“Să plângi cu Mine, măi poporul Meu, de durerea Mea cea de la omul minciunii și care se fățărnicește că este martorul Meu, slujitorul Meu și moștenitor scaunului Meu. De unde, tată, că el se mărturisește pe sine, nu pe Mine, căci altceva înseamnă să fie omul păstor de biserică a lui Hristos. Eu sunt Păstorul Cel cu crucea, dar unde se poate să semene cu Mine cei ce-și zic azi păstori de suflete? O, nu. Ei își cumpără unii de la alții scaune de păstori și se bat pentru întâietate, pentru cel mai înalt divan, și de pe el, zic ei, că păstoresc pe cei flămânzi de Dumnezeu. Eu însă prin iconomia Mea lucrez odată cu ei, ca și în vremea trupului Meu pe pământ, ca și în toate vremile Mele cu omul, și altfel n-am putut să stau cu omul pe pământ, căci Eu nu stau lângă cei semeți, pe scaune stând ei și numindu-se cu numele Meu peste cei săraci cu duhul. O, nu stau alături cu cei fățarnici, ci trec doar printre ei și-Mi aleg ucenici și Mi-i dau deoparte pentru Mine și prin ei Îmi las sămânța împărăției lui Dumnezeu în inimile care se păstrează curate și neatacate de duhul cel pierzător și nevăzător al acestui veac trecător.”(Citat din “Cuvântul de la Pucioasa” din 09-01-2010)

Pucioșii îi consideră pe slujitorii din B.O.R. nebuni care cred că pot să se mântuiască atât ei, cât și păstoriții lor:
“O, sunt atât de nebuni cei ce se fololsesc (sic!) de numele Meu și de scaune de biserici și de păstori de biserici, atât de nebuni până acolo încât să se creadă mântuiți mai mult decât restul oamenilor de sub păstorirea lor, dar care se strâng numai în jurul păstorilor lor, căci păstoriți să fie oamenii e prea mare minune!”(Citat din “Cuvântul de la Pucioasa” din 09-01-2010)

Spiritul care se pretinde a fi “mucenicul Ștefan” este chemat ca să-l mărturisească pe poporul pucios ca fiind adevăratul păstrător al slavei cuvântului de la “Noul Ierusalim”. Acesta se adresează slujitorilor din temple cei tari la cerbice (adică, preoții Bisericii) mustrându-i că se împotrivesc Duhului Sfânt de la Pucioasa și că-i prigonesc pe liderii pucioși, cei trimiși de Dumnezeu. :
“O, poporul Meu, grăiesc cu tine, tată, ca să pot grăi pe pământ. Tu ești casa din care Eu ies ca Mirele din iatacul Său ca să-Mi arăt oamenilor slava cuvântului Meu, Duhul adevărului cel despre toate câte au fost și sunt. Mucenicul Ștefan vede slava Mea cu tine acum și slava ta cu Mine, fiule, și te mărtusiește (sic!) al Meu, căci este mărturisitor acest ucenic, iar mărturisirile din cer rămân și mărturisesc pe pământ spre judecata necredinței celor necredincioși și tari la cerbice pentru adevăr. Amin.
– Mă las, Doamne, duh și cuvânt pe pământ pentru mărturisire, căci am fost și sunt pentru Tine mărturisitor. Ca și celor ce stăteau mari atunci în numele Tău, omorându-mi trupul din care grăiam și mărturiseam istoria Ta cu poporul Israel, cel tare la cerbice și care se simțea întâiul și stăpânul peste popoare, tot așa și azi mărturisesc eu celor ce se numesc pe ei înșiși stăpâni de la Tine peste oameni, și le spun și lor așa:
Ascultați, voi, cei ce slujiți în temple, și unde ziceți voi că L-ați închis pe Dumnezeu, ca să-L caute oamenii la voi pe El, pe Cel neîncăput![...] Voi, cei tari la cerbice ca și cei din vremea mărturisirii mele, o, până când veți sta împotriva Duhului Sfânt așa cum părinții noștri au stat? Pe care din cei trimiși de Dumnezeu spre oameni nu-i prigoniți voi, ca și părinții noștri pe prooroci, ca și pe mine, cel mărturisitor lui Iisus Hristos, și pe Care voi Îl prigoniți prin faptele voastre amestecate cu cele străine de Dumnezeu și de calea Lui cea una curată și binecuvântată pentru cei credincioși? Voi, care aveți de la sfinții părinți dreptar lăsat și nu-l păziți pe el! Voi, care scrâșniți din dinți împotriva celor ce dau oamenilor pe Domnul cuvânt de înviere în zilele voastre!” (Citat din “Cuvântul de la Pucioasa” din 09-01-2010)